De lange adem

Op 29 oktober vond er een ambassadeursbijeenkomst van VieAmi plaats. Het bleek voorlopig weer  even de laatste fysieke bijeenkomst.

Uiteraard vinden we dit heel jammer. We doen nu ons best om steeds weer toegevoegde waarde voor patiënten te bieden in de setting van het ziekenhuis. Onze ambassadeurs hebben vaak frisse ideeën. Projecten bij de Kindergeneeskunde en het oncologiecentrum zijn gelukkig wel in de maak en de nieuwe Covid-19-maatregelen maken ook dat weer ondersteunen bij het crisisteam.

Alles bij elkaar is deze situatie natuurlijk niet optimaal. We houden van persoonlijke gesprekken, van dynamiek en van kruisbestuiving van ideeën op afdelingen en door medewerkers. Het is even niet anders. Goede suggesties blijven uiteraard altijd welkom want toegevoegde waarde bieden voor patiënten kan op ieder moment!