Onderwaterdier van LEGO®

Vanaf 5 juli krijgen kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen een setje LEGO®. Ze kunnen daarmee hun eigen onderwaterdier bouwen, ontworpen door Arne Dielis en Sander van Kreijl, finalisten van LEGO-Masters. Er zijn zeven unieke diertjes in het thema van de kinderafdeling van VieCuri.

Bij elke LEGO® -set worden verschillende oogjes geleverd, zodat kinderen emoties aan hun dieren kunnen geven. Het bouwen met LEGO stimuleert niet alleen de creativiteit, maar biedt ook afleiding.

Zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten, zij krijgen hun eigen LEGO® DUPLO®-set. Het project is mogelijk gemaakt door VieAmi. Om ervoor te zorgen dat het project langer kan doorgaan, zijn donateurs nodig. Met een donatie van slechts 5 euro kunt u een diertje schenken aan de kinderen.

Ook bijdragen? Doneer dan hier een of meer pakketjes. Hiermee breng je zeker een lach op het gezicht van kinderen die in het ziekenhuis liggen.