VR-bril en Palliatieve Boxen van ‘Roparunners’

Met grote regelmaat komen onze vrienden van het Roparunteam ‘Samen voor Palliatief’ met mooie bijdrages aan projecten van VieAmi. Dankzij een gulle gift hebben we nu 100 palliatieve boxen kunnen aanschaffen voor ons Netwerk Palliatieve Zorg. Dat netwerk zet zich in om hulp te bieden in de laatste levensfase van mensen. Het netwerk is ontzettend blij met deze gift.

De tweede gift is een VR-bril die de afdeling Oncologie gaat inzetten bij patiënten die chemotherapie of een andere intensieve behandeling ondergaan. Zij kunnen tijdens de therapie even ‘ontsnappen’ aan de dagelijkse realiteit van ziekte. De VR-bril kan bijdragen aan het verminderen van angst of pijn tijdens een therapie.

Het team ‘Samen voor Palliatief kon deze donatie doen vanwege een geldprijs die ze hebben ontvangen’van de Roparun. Het team wist een van de beste finishstraten in te richten voor ontvangst zijn eigen lopers. Meer informatie over het team vindt u hier.