Pepeere knoevels

Dag van de zorg! Een reden om wat extra’s te doen voor medewerkers en patiënten!

Illustrator en VieCuri-medewerker Lea Willems kwam met het idee van een knuffel op papier: ‘Pepeere Knoèvels is ontstaan uit het gevoel positiviteit te willen delen met mensen om je heen. Niet door een appje of digitale boodschap maar met een ‘Pepeere Knoèvel’.

Wat het extra speciaal maakt is dat voor ieder kaartje dat bij Lea gekocht wordt, er ook een kaartje aan een patiënt of medewerker in VieCuri geschonken wordt. Op deze manier wil ze er samen met de mensen voor zorgen dat er een klein maar zichtbaar gebaar van waardering wordt getoond aan alle harder werkers. Maar ook alle patiënten die VieCuri bezoeken. Laten we dat samen zorgen dat die fijne “Vastelaovesleedjes” in ons hoofd blijven hangen en een lach op ons gezicht toveren!’

De kaartjes worden, met een beetje hulp van VieAmi, gedurende de hele dag van de zorg uitgedeeld bij de hoofdingang van VieCuri Venlo.