Homepage Jaarbeeld VieAmi 2019

Jaarbeeld VieAmi 2019

In dit jaaroverzicht blikken we terug op 2019. We doen dit niet aan de hand van cijfers maar met verhalen en beelden. Bij VieAmi zoeken we altijd naar extra waarde. Geluk is niet altijd vanzelfsprekend maar het zijn vaak kleine dingen die toch zorgen voor lach, een beetje afleiding of een gezellig moment. Daar maken wij ons met VieAmi sterk voor.

Het huisdierenproject dat op dierendag 2019 van start ging was een perfect voorbeeld van een klein project met een zeer grote impact. Naast kleine initiatieven was 2019 ook het jaar van twee hele grote projecten: de BuitenstBinnenTuin bij het VieCuri Oncologiecentrum en het project Bewegen in de Goede Richting. Natuurlijk ziet u deze projecten terug tussen alles wat we gedaan hebben.

Bekijk hier het jaarbeeld 2019 van VieAmi.