Lachrimpel!

Er is een lachrimpel op ons gezicht gekomen de laatste weken. Met veel plezier zien we iedere dag de vorderingen in de BuitensteBinnenTuin bij het Oncolgiecentrum van VieCuri. Eerst kwam er een fundering en vrij snel daarna werden de contouren van de belevingstuin zichtbaar.
Nog geen twee weken later ziet de tuin er al weer heel anders uit. Er zijn banken geplaatst en de eerste aanplant is gedaan. Het glazen gebouw waar patiënten van VieCuri straks rustig kunnen verblijven verrijst snel.

VieAmi heeft met donateurs een belangrijke bijdrage in de financiële totstandkoming van het project geleverd. We houden u daarom ook graag op de hoogte van alle vorderingen. Binnen twee maanden hopen we met al onze ambassadeurs een bezoek te brengen aan de geopende tuin en de prachtige bijbehorende serre.