Bijdrage voor palliatieve zorg

Het bestuur van VieAmi heeft recent weer een aantal ideeën gehonoreerd. We vinden het zeker het vermelden waard dat we het Netwerk Palliatieve Zorg gaan ondersteunen bij hun initiatief om via Café Toon Doodgewoon lotgenoten en hun partners, familieleden en vrienden bij elkaar te brengen.

Op 18 december vindt er weer een Café Toon Doodgewoon plaats. Deze keer gaat het over euthanasie en sedatie. Huisarts Anja Duchateau en verpleegkundige Elly Booijink zullen een lezing geven over deze thema’s.

Voor meer informatie over palliatieve zorg of ontmoetingen met lotgenoten in de regio kunt u terecht op de website van het Netwerk Palliatieve Zorg.

Als u ideeën of suggesties heeft die ten goede komen aan onze patiënten dan kunt u contact opnemen met ons via info@vieami.nl